Javítás / felújítás

Régi nyílászáró javítása

  • kitört üveg
  • akad becsukás közben
  • nem működő kilincs zár
  • huzatos

 

Régi nyílászárók teljes felújítása

TECHNOLÓGIAI UTASÍTÁS

 

ABLAKFELÚJÍTÁS

 

 

1.         Kapcsolt gerébtokos nyílászárók.    

 

A hőszigetelés és zajcsökkentés tervezett módja: külső szárnyban 4-8-4 mm thermopan, a belső szárnyban 5 mm vtg. float üveg elhelyezése.

Erkélyajtó esetén az osztás megszüntetése, esetleg álosztó léccel való pótlás.

Szigetelés: ablakszárnyakba mart horonyba helyezett Q szilikongumi tömlőprofil elhelyezése az ablak és a fal közötti résekbe szükség esetén poliuretán hab tömítés.

 

A munkavégzés fázisai:

 

1. nap. Előzetesen egyeztetett időpontban az ablakokat a vezető asztalos megvizsgálja, bejelöli a passzító gyalulások helyét, mélységét, megvizsgálja a vasalatok állapotát, jelzi a javítás ill. csere szükségességét, majd a külső szárnyakat azonosítóval jelölve összegyűjtik, a további munkák elvégzése céljából műhelybe szállítják. A tokokat megcsiszolják, újra mázolják.

A műhelymunka leírása: a meglévő üveg eltávolítása az ablakszárnyból, az ablakszárny javítása, passzító gyalulás és horonymarás elvégzése. A régi festék részbeni vagy teljes lecsiszolása, a 4-8-4 mm thermopan üveg elhelyezése üvegszorító léccel, az üveg és a léc közötti hézag sziloplaszttal történő kitöltése, az ablakszárny alapmázolása, vasalatjavítás vagy csere, szükség esetén sarokerősítő vasalás felszerelése.

 

2. nap. A külső szárnyak visszaszállítása a lakásokba, a belső szárnyak leszedése, jelölése és műhelybe szállítása.

 

3. nap.                 Műhelymunka az előzővel azonos, de 4 mm vastag üveg elhelyezésével, sarokerősítés.

 

4. nap. Belső szárnyak visszaszállítása a lakásokba, a mart horonyba a szilikongumi tömítés elhelyezése. Fedőmázolás elvégzése, ablaktisztítás.

A munka hiánytalan elvégzésének igazoltatása a megrendelővel

 

2. Egyesített szárnyú nyílászárók. 

 

A hőszigetelés és zajcsökkentés módja: a szárnyban 8-16-4 mm rétegrendű thermopan üveg elhelyezése.

Erkélyajtó esetén az osztás megszüntetése, esetleg álosztó léccel való pótlás.

Szigetelés: ablakszárnyakba mart horonyba helyezett Q szilikongumi tömlőprofil elhelyezése az ablak és a fal közötti résekbe szükség esetén poliuretán hab tömítés.

 

A munkavégzés fázisai:

 

1. nap.  Előzetesen egyeztetett időpontban a vezetőasztalos bejelöli a passzító gyalulás helyét, mélységét, megvizsgálja a vasalatok állapotát, jelzi a javítás, ill. csere szükségességét. A lakáshoz tartozó és a tervekben kijelölt minden nyílászárót leszerelve, vak – keretben elhelyezett, kettős fóliával ellátott ideiglenes zárással minden nyílászárót pótol.

Az ablakokat megjelölve, összegyűjtve műhelybe szállítják.

A tokokat megcsiszolják, újra mázolják, az ablak és a fal közötti hézagot poliuretán habbal kitöltik.

Műhelymunka: A meglévő üveg eltávolítása az ablakszárnyakból, passzító gyalulások és horonymarás elvégzése. A régi festék részbeni vagy teljes eltávolítása, lecsiszolása, vasalatjavítás vagy csere elvégzése, a külső és belső szárnyak végleges összekapcsolása galvanizált facsavarral. Új üveg elhelyezése, üveg és üvegbeszorító léc közötti hézag sziloplaszttal való kitöltése, sarokmerevítő helyének bemarása, sarokerősítő vasalat felszerelése.

 

2. nap.   Az ideiglenes fóliatakarás és vak keret eltávolítása után az ablakszárnyak visszahelyezése, fedő mázolások elvégzése.

 

3. nap.  Tömítő profilok elhelyezése, ablaktisztítás, a munka hiánytalan elvégzésének igazolása a lakóval.

 

 

Termokingbt_ajánlatkérés

Termokingbt
  • Telefon: +36 30 221 8954
  • E-mail: info@termokingbt.hu
  • Tahitótfalu, Kossuth Lajos utca 49.

Termokingbt_faablakok

Szolgáltatások

Külső Nyílászárók gyártása és beépítése Ajtók, Ablakok, Kirakatok üvegezése, akár azonnali kiszállással is Bútorok, Ajtók, Válaszfalak, savmart és katedrál üvegekkel Üvegek, Tükrök élcsiszolása és fazettázása Hőszigetelt üvegek gyártása és beépítése Korlátok, tetők válaszfalak üvegezése, huzalhálós biztonság üvegekkel Biztonsági üvegezés ,Ragasztott és Edzett üvegekkel Akvárium, Terrárium és Üvegbútorok gyártása ragasztása Képkeretezés, üvegezésBiztosított lakások, épületek üvegezése Redőny, gyártás, szerelés és javítás Zsalugáterek Gyártása szerelése Bútorok építése meglévők átalakítása

Termokingbt_megbizható_cég

Szolgáltatási Terület

Leányfalu, Szentendre, Pócsmegyer, Dunabogdány, Horány, Szigetmonostor, Kisoroszi, Csillaghegy, Tahitótfalu, Óbuda, Pomáz, Visegrád, Dunakeszi, Budakalász, Surány, Fót, Budapest I. Kerület, Budapest II. Kerület, Budapest III. Kerület, Budapest IV. Kerület, Budapest V. Kerület, Budapest VI. Kerület, Budapest VII. Kerület, Budapest XIII Kerület

  • Telefon: +36 30 221 8954
  • E-mail: termokingbt@gmail.com
  • Tahitótfalu, Kossuth Lajos utca 49.

„Nálunk az a szemlélet, hogy a legkisebb munka is munka és feladat, tehát megoldást kell rá találni és a munka csak akkor van kész, amikor a megrendelő az mondja: - köszönöm szépen nagyon meg vagyok elégedve.”

Készítette: Thyll